Nu esti logat

Intra in cont
Menu

Detalii livrare

  Livrarea produselor cumparate se face prin intermediul firmei de curierat Fan Courier, oriunde pe teritoriul Romaniei, sau prin angajati proprii, doar in Municipiul Ploiesti.

  Livrarea produselor se face de luni pana vineri, conform programului curierului, iar termenul de livrare este cuprins intre 24 ore si 7 zile lucratoare, livrarea facandu-se, in general, in 24 – 48 ore de la confirmarea comenzii, pentru produsele aflate pe stoc.

  In cazul in care, comanda dumneavoastra cuprinde produse aflate in depozite diferite, livrarea se va face in 2 parti, cu termene diferite de livrare.

  In cazul unor situatii exceptionale, comanda poate avea un timp mai mare de livrare decat cel mentionat mai sus.


  Cost livrare

  Costul de livrare in Municipiul Ploiesti este zero, iar pe restul teritoriului Romaniei, costul pe colet este dupa cum urmeaza:

  • 25 lei (pentru colete cu greutate pana in 10 kg)
  • 35 lei (pentru colete cu greutate cuprinsa intre 10 si 30 kg).

  La emiterea comenzii, aveti posibilitatea de a selecta optiunea "deschidere colet la livrare". Serviciul  ofera  posibilitatea de deschidere a coletului la livrare, in prezenta curierului, de catre destinatar si de vizualizare a continutul coletului, fara a verifica tehnic (testa/proba) produsul.

  Costul aditional de deschidere a coletului la livrare este de 5 lei.