Nu esti logat

Intra in cont
Menu

Detalii plata

Exista 2 modalitati de plata disponibile pe site-ul www.totolino.ro: plata online cu cardul sau ramburs, prin numerar.

Plata online

Puteti opta pentru plata comenzii online, cu cardul bancar. Tranzactia va fi efectuata in conditii de siguranta si confidentialitate depline, sigur si rapid prin intermediul procesorului de plati online Netopia Payments.

Dupa confirmarea comenzii, veti fi directionat catre o pagina securizata unde trebuie sa introduceti datele cardului dvs. si parola, care poate fi unica sau trimisa de banca prin SMS, in functie de politicile acesteia. De asemenea, puteti autoriza tranzactia din aplicatia bancara, conform informatiilor afisate pe ecran. Daca autorizarea se face din aplicatia bancara,va rugam, asigurati-va ca tranzactia a fost autorizata cu succes. Daca folositi un telefon si sunteti nevoit sa intrati in aplicatia bancara pentru a autoriza plata, trebuie sa reveniti imediat la pasul la care ati ramas pe siteul totolino.ro, pentru ca plata sa fie finalizata.

Pentru plata online, dupa directionarea in pagina securizata de plata, aveti optiunea, folosind aplicatia "MobilPay Wallet" sa efectuati plata in cateva secunde, scanand un cod QR.

Plata ramburs

In aceasta varianta, plata comenzii se va face in numerar, la livrare. Veti plati direct agentului firmei de curierat Fan Courier sau persoanei din cadrul Totolino care va livra comanda, in momentul in care va sunt livrate produsele, iar acesta va va emite o chitanta/bon fiscal. Produsele comandate si taxa de transport (daca este cazul) trebuie achitate integral.