Nu esti logat

Intra in cont
Menu

Politica de retur

Daca produsul primit nu este pe placul dvs. sau marimea nu vi se potriveste, il puteti schimba cu alta marime sau alt produs. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne anuntati printr-un email trimis la office@totolino.ro sau prin completarea unei cereri de retur, disponibila in contul creat pe totolino.ro, daca doriti sa schimbati produsul achizitionat si noi va vom spune cum trebuie sa procedati. Totolino.ro va ofera un termen de 14 de zile calendaristice in care sa va hotarati daca doriti sa schimbati produsul sau sa il pastrati. Transportul dus-intors este suportat de catre client.

In cazul in care doriti sa schimbati produsul, trebuie sa va asigurati ca:

  • produsul se afla in ambalajul original (va rugam sa impachetati ambalajul original intr-o punga sau in hartie inainte de a il sigila cu banda adeziva – nu vom accepta produsele care au banda adeziva direct pe ambalajul original)
  • etichetele nu au fost rupte
  • produsul este nedeteriorat si nu prezinta urme de uzura sau folosire si este in starea in care l-ati primit

ATENTIE: produsele de schimb se vor expedia doar dupa ce primim produsele trimise initial catre dvs. si dups ce sunt verificate de catre colegii nostri de la depozit

Aveti dreptul, potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen legal de 14 zile de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor / a ultimului produs.

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca transmisa prin e-mail la office@totolino.ro.

In cazul in care intelegeti sa valorificati acest drept, aveti urmatoarele obligatii:

  • de a returna produsul cumparat, in ambalajul original (va rugam sa impachetati ambalajul original intr-o punga sau in hartie inainte de a il sigila cu banda adeziva – nu vom accepta produsele care au banda adeziva lipita direct pe ambalajul original), etichetele nu au fost rupte, produsul este nedeteriorat si nu prezinta urme de uzura sau folosire si se afla in starea in care l-ati primit
  • sa returnati toate documentele ce au insotit produsul
  • in cazul in care produsul a fost achizitionat intr-o promotie ce include si un produs cadou, trebuie sa returnati si produsul cadou

Va rugam sa ne contactati la telefon 0721545722 sau prin email la office@totolino.ro, pentru a va comunica adresa de returnare a produsului si pentru a  va oferi detaliile necesare cu privire la contactarea firmei de curierat.

Termenul de returnare este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 de zile.

Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor.

Va rugam sa retineti ca, din motive de igiena, sticlele de bauturi si lenjeria intima nu pot fi returnate.

Returnarea contravalorii se va efectua in termen legal de maxim 14 de zile calendaristice de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, conform OG34/2014. Rambursarea contravalorii va putea fi amanata pana la primirea produsului vandut sau pana la primirea unei dovezi conform careia acesta a fost expediat. Prin prezentul paragraf nu se incalca drepturile de consumator.