Nu esti logat

Intra in cont
Menu

Povestea noastra

despre-noi

    Povestea de suflet care ne-a condus pe acest drum a inceput in urma cu aproape 6 ani, cand am castigat, pentru prima data, cea mai frumoasa si mai implinitoare calitate din cate exista, aceea de PARINTI.

    De atunci, vietile si prioritatile noastre s-au schimbat la 180 de grade, preocuparea principala si dedicarea noastra permanenta fiind a ne informa si a oferi cele mai bune conditii si produse pentru micutul nostru, incercati fiind de diferitele obstacole "bebelusesti", cum ar fi dermatita, alergiile alimentare, pielea sensibila, atopica, refluxul, si altele.

    Toate aceste "greutati" ne-au ajutat sa facem alegerile optime, dupa mai multe incercari, cateodata, reusind sa mentinem si echilibrul din punct de vedere financiar, axandu-ne pe produse cu un raport bun calitate-pret.

    Povestea lui Totolino a inceput sa capete contur cand cea de-a doua minune din viata noastra, in varsta atunci de numai un 1  an si jumatate, a botezat o jucarie in forma de albinuta vesela si colorata drept "toto". 

    Chiar daca drumul pe care il parcurge un parinte este, uneori, anevoios si mereu plin de incercari, ne-am dat seama ca nimic in aceasta viata nu este intamplator si ca aceasta este menirea noastra, vrem sa impartasim si altora din experienta pe care noi am acumulat-o in acest domeniu, invatand, in acelasi timp, din experienta fiecaruia.